GYROSLAND

GYROSLAND Traditioneel Grieks Eethuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1680 beoordelingen
23 okt 2021 om 22:04 Tzatziki was nog half bevroren. Eten was lauw en het bladerdeeg was nog niet gaar. Meerdere keren al besteld maar vandaag was het beneden niveau. Jammer.
22 okt 2021 om 21:01 Meer dan 1,5 uur gewacht op het eten. Vlees was nog licht rauw. Erg jammer.
18 okt 2021 om 13:53 alles was goed verpakt. Smaakte prima. En de bezorging was zelfs iets vroeger dan verwacht.
15 okt 2021 om 9:13 Het eten smaakte goed ondanks dat het bijna koud was. Heb het eten zelf nog maar even in de oven gedaan. Voortaan ga ik het zelf afhalen woon in een straal van 3 kilometer. Met een bezorg tijd van minimaal een uur en koud eten is het niet waard.
4 okt 2021 om 12:56 Heel erg goed! Heerlijk gegeten. Exact op tijd gebracht.
2 okt 2021 om 20:05 Het eten was goed. Jammer dat er uien waren toegevoegd terwijl bij hadden aangegeven aub geen uien. En misschien handig om de volgende keer op de mixed schotels te schijven welke het is
1 okt 2021 om 20:00 Eten mooi op tijd en was weer heerlijk.
1 okt 2021 om 19:41 Gaat wel vond sommige eten koud en droog
26 sep 2021 om 20:34 Patat was helaas al lauw. Miste wel de kruiden aan het vlees. Als bij elkaar hierdoor matig.
25 sep 2021 om 21:00 Het eten was op zich wel prima, wel jammer dat er geen servetten bij zaten. De bezorging was echt DRAMATISCH, we hadden besteld om 18:45 en we kregen het om 20:45. Het is jammer dat ik niet lager dan 1 ster voor bezorging kan geven.
24 sep 2021 om 23:50 Super snel bezorgd,en heeerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar
24 sep 2021 om 20:01 Super. Eten was goed, smaakvol, warm en de bezorging exact op tijd. In het verleden wel eens slechte ervaringen gehad met bezorging, maar vandaag was boven verwachting. Hou dit vast en we bestellen nog vaak!