GYROSLAND

GYROSLAND Traditioneel Grieks Eethuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1795 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gyrosland. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 12:20 Top !
14 mei 2022 om 20:19 Top pita kip, heerlijk mals, btj te weinig saus voor 5* Bestellen zeker weer.
14 mei 2022 om 7:46 Eten was heerlijk (bakje tzatziki te weinig). Bezorging was sneller dan aangegeven.
10 mei 2022 om 16:20 Goed eten! Had alleen een stokbroodje verwacht bij pikilia.
9 mei 2022 om 18:37 Het eten was er 25 min te vroeg, we waren gelukkig net thuis maar anders zit je toch. En als het dat warm is oké maar het eten was helaas lauw. Ook zat er bij 1 gerecht geen patat terwijl dat we aangegeven staat. Verder was de giros heel erg zout.
8 mei 2022 om 20:48 Eten was niet warm en we kregen 1 maaltijd te weinig en erg duur . Dus was de eerste en laatste keer.
8 mei 2022 om 20:05 17.40 uur besteld en 19.35 in huis, is bijna 2 uur moeten wachten op eten. Dan kunnen ze wel zeggen ‘’het is Moederdag’’ maar 2 uur voor het leveren van een bestelling, is echt te lang
6 mei 2022 om 19:48 Matig eten en bezorgen laat
3 mei 2022 om 7:52 Super lekker grillschotel besteld vooe 2 personen. De gebakken feta was vetgeten, maar met excuses en met een extra verrassingpita binnen 15 minuten gestuurd. Echt een aanrader!
1 mei 2022 om 12:52 Girosschotel besteldEten was lauw en niet echt gekruid. Het is dat ik er 3 pita's bij besteld had, anders was het te weinig en dat voor die prijs! Erg duur. Bezorging wel rap.
1 mei 2022 om 11:51 Mixed grill besteld voor 3 personen maar er zat niet eens iets van brood/pita met kruidenboter of een bakje mayo voor bij de patat bij. Bij andere zaken is dit wel altijd zo. Daarom erg duur voor meer dan €18 per persoon voor vlees met patat.
29 apr 2022 om 21:48 Lekker, warm en op de gevraagde tijd. En dit al jaren. Een bedrijf die doet wat ze beloven.